Berang Gambar Parti Hari Jadi - Nabila Huda


Oktober meninggalkan kenangan pahit buat Nabila Huda. Kontroversi baju digayakan pada malam Anugerah Blockbuster ,kemudian bertebaran pula gosip hubungan cintanya dengan aktor Johan As'ari sudah berakhir kerana tidak mendapat restu keluarga. Namun mereka tidak bercinta,hanya berkawan baik

parti hari jadi Nabila Huda


Sekali lagi Nabila Huda menjadi perhatian apabila beberapa keping gambar yang dikatakan menyambut hari 'Halloween' tersebar di Internet.

Parti dihadiri adalah parti hari jadi yang bertemakan 'costume party' dan tiada kena mengena langsung dengan Halloween.Nabila Huda mengakui bengang dengan tindakan sesetengah pihak yang mengambil gambar dari laman sosialnya tanpa keizinan dan memanipulasi gambar itu dengan kenyataan yang tidak benar .Mereka sepatutnya bertanya kepada saya terlebih dahulu dan bukan mengambil gambar itu dan buat andaian sendiri.

Walaupun bengang, Nabila berkata, dia masih boleh bersabar dan berharap tidak ada pihak yang cuma menduga tahap kesabarannya itu.Nabila berpesan supaya pihak luar lebih bertanggung jawab dalam penulisan dan tidak melulu dalam menyampaikan khabar.

0 comments:

Post a Comment