Jururawat cilok RM 60000


Jururawat cilok lagi
Mangsa kepada jururawat yang mencilok RM 60000 tidak sempat menghabiskan kursus peralihan selama lapan bulan terlibat  dalam kemalangan dalam perjalanan ke Sungai Petani pada Julai 2009.Pesara tentera dekat Kampung Air Puteh Dalam , Pendang, membuat laporan polis setelah menyedari bekas isterinya memalsukan cek berjumlah RM60,000 yang diperuntukkan pihak (ATM) kepadanya.

Kemalangan itu menyebabkan dia koma selama tiga minggu dan hilang ingatan selama tiga tahun menyebabkan bekas isterinya meminta fasakh kerana mendakwa dia tidak waras selepas kemalangan itu, lebih sadis apabila bekas isterinya yang merupakan seorang jururawat sebuah hospital kerajaan bertindak memalsukan cek miliknya yang diperuntukkan ATM
Palsukan cek RM 60 000

“Selepas sedar, dia tertanya-tanya dimana duit insurans dan merujuk kepada pihak ATM dan difahamkan bahawa mereka telah menyerahkan cek itu kepada bekas isterinya.

Licik dan sadis..=(

3 comments:

Jai Montana said...

pergh..dasyat tui

phreak-id said...

60,000 je pun. Sanggup buat begitu kat suami. Manusia manusia...Terbaru >Bunohan, Machang, Kelantan >Selamat Hari Guru >Hospital Kuala Lumpur (HKL) Terbakar !

ct n honey said...

kerana duit sanggup....dunia..dunia

Post a Comment